Feu feliços als vostres veïns amb aquests trucs senzills

23/08/2019 12:52:24 / per Aurore Augizeau

 

Save the Trees (1)

 La majoria de les vegades, els propietaris d’apartaments turístics només pensen en la satisfacció dels seus convidats, i tenen raó, els hostes feliços són bàsics per mantenir el negoci en marxa. Malauradament, de vegades solen passar per alt la seva relació amb altres grups d’interès crucials: els veïns.

Feu feliços als vostres veïns amb aquests trucs senzills

 

A l’article següent, us donarem alguns consells sobre com mantenir una bona relació amb els vostres veïns.

 

Barcelona, ​​una de les ciutats europees més visitades.

Barcelona és la 7a ciutat més visitada d’Europa. Des dels Jocs Olímpics de 1992, la capital catalana ha vist augmentar la seva popularitat com a destinació turística, i això cada vegada més.

En efecte, aquest esdeveniment va iniciar arranjaments urbans destinats a convertir Barcelona en una capital mundial del turisme amb la millora dels serveis públics. El pla urbà tenia com a objectiu espais públics de qualitat vinculats a l’oci, ​​les renovacions a la ciutat, la rehabilitació del port i l’accés al mar, etc.

Per tant, Barcelona es va tornar cada cop més atractiva per als turistes, però també per a persones internacionals que volen iniciar una nova vida allà, cosa que fa que aquesta ciutat sigui molt cosmopolita.

Estadístiques sobre turisme a BarcelonaFont: Ajuntament de Barcelona

 

Els residents, cansats del turisme massiu.

No tothom li agrada que Barcelona esdevingui una capital mundial del turisme. Tot i que l’afluència creixent de turistes és un signe innegable de riquesa econòmica per a Barcelona, ​​és una espasa de doble tall per a la població local que ja no reconeix el seu barri a causa d’un ambient de vegades massa internacional, festiu i sorollós.

Després de l’augment de queixes i protestes dels veïns contra el turisme massiu i tots els inconvenients que pugui ocasionar (saturació d’espais públics o fins i tot degradació ambiental), la ciutat ha elaborat un pla per regular el turisme. Inclou deixar l’emissió de llicències d'hotels a la ciutat vella per afavorir el “declivi natural” del sector i que els hotelers que desitgin construir o augmentar la seva oferta d’habitatge hagin de recuperar llicències d’establiments que estan desapareixent. Només als afores de la ciutat se'ls permetrà desenvolupar projectes immobiliaris.

 

La importància de respectar els nostres veïns.

Per a nosaltres, una de les coses més importants és mantenir una relació duradora amb la comunitat local. És per això que es recomana prestar una atenció especial als veïns, alguns dels quals estan molt cansats dels apartaments turístics sovint massa sorollosos.

A més, els convidats sorollosos comporten queixes dels veïns, i la recepció de queixes massa pot causar la pèrdua de la llicència. Per això, és important assegurar-se que es mantenen contents.

 

Feliços veïnsCom fem feliços els nostres veïns?

Per evitar molestar al resident de l’edifici, és important prendre algunes mesures. Per exemple, crear polítiques estrictes d’habitatges és una de les millors maneres d’assegurar-se que els hostes respectin els veïns.

 

Edat límit

Definir un límit d’edat pot ser un primer pas per evitar 

La determinació d’aquest límit depèn de la vostra pròpia experiència amb els veïns quant al nivell de sensibilitat al soroll.l’excés de soroll als seus pisos. De fet, pot ser una bona idea no permetre als grups menors de 25 anys, ja que són més propensos a provocar molèsties als veïns organitzant festes a l'apartament o tornant a casa tard, per exemple. El límit d’edat pot ser superior, sobretot si es tracta d’un grup gran de persones que venen a Barcelona per celebrar un aniversari o una festa de soltera. Pot ser millor demanar-los abans d’acceptar la seva reserva o especificar aquesta regla a la política de casa per no generar decepcions.

 

Sense festa, sense fumar

Prohibit fumar

Per als veïns, viure a prop d'apartaments turístics pot tenir alguns inconvenients. Les festes, el soroll


Per poder controlar que els hostes compleixen les regles i evitar les interrupcions dels veïns, podeu fer servir:
de l’apartament i l’edifici o l’olor de les cigarretes que surten a la part pública de l’edifici poden molestar-les.

  • Mesuradors de soroll, que permet estar atent al nivell sonor produït pels convidats en qualsevol moment. Si admeten que fan soroll per sobre del nivell permès, sobretot durant la nit podreu operar ràpidament.
  • Detectors de fum, per assegurar-se que no fumen dins de l’apartament.

 

Per mantenir una bona relació amb els veïns i mantenir-los feliços, podeu donar-los un número de telèfon a la seva disposició 24 hores 24 hores i 7 i 7 dies. Pot ser tranquil·litzador que algú estigui disponible per respondre-hi en qualsevol moment en cas que hi hagi algun problema amb els convidats.

 

A causa de la nova política de Barcelona per reduir les conseqüències negatives del turisme, perdre la llicència es pot produir ràpidament. Per tant, assegureu-vos que feu tot el possible per mantenir una relació positiva amb els vostres veïns.

 

Fes clic aqui per a saber tot sobre tenir i gestionar un apartament turistic a Barcelona

 

Temes: Propietari i Gestor

Aurore Augizeau

Escrit per Aurore Augizeau