La guia definitiva de 5 passos per a una decoració duradora en el teu apartament

16/04/2018 10:01:55 / per Brecht Machiels

Screenshot 2019-07-29 at 11.43.26

En decorar un apartament turístic, hi ha diverses coses a tenir en compte. Desitges que l'apartament es llogui, però també ha de ser de baix manteniment i tenir mobles duradors. La comoditat que ofereix l’apartament és un pas molt important cap a l'experiència general del client. La següent llista et donarà una bona idea del que has de considerar.

La guía definitiva de 5 pasos para una decoración duradera en su apartamento en Barcelona.

Per què decorar per a major durabilitat?

 

Per què decorar per a major durabilitat?

Com a centenars de convidats es quedaran en el teu apartament, desitges que les coses siguin de baix manteniment i fàcils de netejar. Un petit accident pot ocórrer durant la estada d'un hoste. Per tant, preparat i decora en conseqüència. Les catifes de colors clars poden veure's bé, no obstant això, poden tacar-se o danyar-se amb facilitat.

 

Fàcil de netejar

Fàcil de netejarQuan tries mobles sempre intenta pensar a comprar articles resistents i fàcils de netejar. Els sofàs reals o d'imitació de cuir són una bona compra quan es tracta de sofàs. Són fàcils de netejar. Si no t’agrada aquest aspecte, ves a per un sofà amb una coberta extraïble que és fàcil de posar a la rentadora. Per a tots els mobles: tracta d'evitar les teles delicades, tendeixen a ser més difícils de netejar quan estan tacades.

 

No està segur de quins mobles són necessaris al seu apartament turístic?  Descarregui la nostra Guia d’inventari essencial.

 

Durar més

Una altra cosa és que desitges comprar mobles sòlids que no es trenquin tan fàcil i, per tant, tindran una vida més llarga en el teu apartament turístic. Pagar una mica més pels mobles pot sonar estrany, però quan no has de comprar el mateix moble una vegada i una altra, té sentit. Una bona idea és veure els teus mobles com una inversió. No obstant això, no t'excedeixis els accidents poden ocórrer i no vols que es danyi una peça extremadament costosa.

 

Petites coses per agregar durabilitat

Petites coses per agregar durabilitatHi ha moltes coses petites que es poden fer perquè els teus mobles durin més temps. Els coixinets de feltre o de goma sota les potes d'una cadira no solament evitaran les esgarrapades en el pis, sinó que els veïns de la planta baixa també apreciaran el teu esforç, ja que eliminaran el so de les cadires. Vols treure el màxim profit del teu matalàs? Considera els protectors de matalassos. Has pensat en sotagot? Fins i tot si no té garantia que els convidats ho usin. És una petita inversió que pot ajudar a estendre la vida útil dels teus mobles.

 

Faci clic per aprendre tot de l'experiència d'apartament 

Petites restauracions

Quan decoris el teu apartament turístic, mantingues els ulls oberts per a defectes petits. Mentre pintes, pots trobar una mica d'humitat en la paret. Arreglar-ho ara significa que no hauràs de fer una gran restauració en el futur.

 

Manteniment

La durabilitat dels teus mobles depèn de tots. Si tens personal de manteniment o neteja, ells també poden ajudar. Trobar un petit defecte i reparar-ho immediatament pot evitar danys majors. Un dels nostres suggeriments és ajustar les juntes dels seus mobles regularment perquè es mantinguin en bon estat.

Manteniment

 

¿Vol un pronòstic d'ingressos?  Faci clic aquí per veure quant hauria de recaudar el seu apartament

 

Temes: L'experiencia a l'apartament

Brecht Machiels

Escrit per Brecht Machiels