6 senyals que has de canviar la teva empresa de gestió de lloguers a Barcelona

28/06/2018 15:03:01 / per Clément Vallat

Screenshot 2019-07-31 at 17.12.20

6 senyals que has de canviar la teva empresa de gestió de lloguers a Barcelona

Si ets propietari d’un apartament turístic possiblement saps que la gestió és gairebé una feina a temps complet. És per aquest motiu que més i més propietaris d’apartaments decideixen treballar amb empreses de gestió per que s’ocupin de tot per ells. Però amb la multiplicació d’empreses que estan entrant aaquest mercat i que proposen i ofereixen serveis similars, es fa més difícil escollir una entre la resta. Aquest article farà una llista dels serveis més deixats de banda que una empresa de gestió de propietat pot i ha d’oferir als seus propietaris. 

¿Et trobes ja treballant amb una empresa de gestió a Barcelona? Llegeix aquest article per assegurar-te que fan una bona feina amb el teu  apartament.

 

Primer de tot: conèixer bé la llei

Això pot sonar a obvietat, però com aquesta indústria creixent atreu molts nouvinguts, s’ha convertit en més crucial que mai assegurar-se que tots respecten les lleis i regulacions locals més bàsiques en relació al turisme. La majoria de les grans ciutats europees han implementat, entre d’altres, taxes turístiques, o la necessitat de registrar la informació d’identitat de tots els hostes per complir amb la llei. Desobeir la llei pot resultar en la pèrdua del dret a explotació de la propietat per usos turístics.

 

Segon: confiança

encaixada que simbolitza la confiança

Com a qualsevol relació, és vital per el propietari de l’apartament i l’empresa de gestió bastir confiança. Per fer això, transparència total en els rendiments de l’apartament, ressenyes dels 

clientes i un calendari de reserves adaptat són necessaris. A més, s’està convertint en un estàndardde l’industria proporcionar una aplicació mòbil de comandament que ofereix al propietari tota la informació sobre el seu apartament.

 

 

Tercer punt: actuar com a consultora i oferir el que realment fa falta

Com a qualsevol altra indústria, una aproximació igual per tothom no funciona. Per aquesta raó, el rol de l’empresa de gestió es entendre les necessitats i expectatives del propietari, i basant-se en això, oferir el servei que funcioni millor pels interessos del propietari. Empreses que gestionen desenes d’apartaments tot sovint tenen tot el coneixement i experiència per guiar propietaris sobre el que és millor per ells. Els contractes poden ser personalitzats de moltes maneres, i ho han de ser.

 

Número quatre: Abraçar la innovació

bombeta de llum brillant per il·lustrar la innovació en la indústria del turismeLa indústria del turisme és qualsevol cosa menys estàtica, i ha vist grans canvis els darrers 10 anys amb l’aparició d’agències de viatges en línia (“OTA” en anglès) que han donat la volta al mercat. Venen canvis al mon real, per exemple amb panys intel·ligents per facilitar els check-in, sistemes intel·ligents que permeten estalviar energia, detectors de soroll per evitar conflictes amb els veïns, etc. Les empreses de gestió ara tenen que fer un canvi cap a una manera de treballar més connectada si volen seguir creixent i oferir el millor servei possible.

 

Cinquè: Una estratègia potent en gestió de beneficis

A les ciutats importants, sovint es dona per fet que totes les empreses de gestió saben aprofitar la màxim un apartament. Però seria menystenir la realitat el dir que la gestió del preu no és una àrea que pugui ser estandarditzada. Els preus s’han d’adaptar a la temporalitat, esdeveniments locals i internacionals, característiques imponderables de l’apartament.

 

I per últim però important: L’habilitat per tenir una arribada potent a l’apartament

Molts propietaris encara creuen que un canvi en l’empresa de gestió és un procés complicat per afrontar. No obstant, es pot fer amb fluïdesa. Una vegada més, cada transició és única i s’ha d’adaptar a l’apartament. La majoria del temps és també el moment ideal per millores en temes de decoració i manteniment a l’apartament. Per aquest motiu, és el rol de les empreses de gestió tractar aquests temes, amb professionals de la decoració si fos necessari.

 

Evidentment aquesta llista no és exhaustiva i podria continuar, però creiem que posa de relleu alguns aspectes elementals de gestionar apartaments turístics que sovint s’obliden per part de la propietat i de les empreses de gestió.  

 

Si volguessis rebre una predicció gratuïta del que el teu apartament 
t’hauria d’estar aportant, fes clic al botó següent

Vull una predicció d'ingressos

 

Temes: Gestor de pis turístics

Clément Vallat

Escrit per Clément Vallat