La llista de verificació definitiva per atraure famílies en Airbnb a Barcelona

07/09/2018 10:52:26 / per Angéline Guisset

Screenshot 2019-08-06 at 11.43.40

 

La llista de verificació definitiva per atraure famílies en Airbnb a Barcelona

Si ets propietari a Airbnb, possiblement ja hagis tingut una mala experiència amb un grup problemàtic. Això no hagués passat si haguessis identificat famílies a diversos nivells.

En aquest article trobaràs com atreure famílies pel teu apartament turístic!

 

Identificar famílies pot esser interessant ja que es solen preocupar pel que els envolta. D’aquesta manera, causen menys dany, fan menys soroll i no destorben els veïns. Això és útil ja que és millor tenir una bona relació amb ells, mantenir la teva llicència turística i el teu apartament en bon estat.

 

A més d’això, les famílies acostumen a tenir un major poder adquisitiu i per tant haurien d’estar disposades a pagar lloguers més alts que grups de gent jove.

 

Per atraure famílies, has de tenir certs aspectes al teu espai. Hem fet una llista del que es necessita.

 

Per accedir a la llista, pots fer clic al link inferior:

 

Descarrega la llista

 

Quan hagis acabat amb la llista, assegura’t de promocionar-la a amfitrions d’Airbnb en potència amb els següents consells:

 

 •  Entén per que una família voldria quedar-se a un espai com el teu

 

cuinaUna de les raons per les que les famílies reserven per Airbnb és perquè no és tan car com un hotel i tenen l’oportunitat d’estalviar diners a restaurants, comportar-se com si estiguessin a casa.

 

Sabent això, has d’adaptar el teu espai amb prou vaixella i un rentaplats, recorda que es troben de vacances i no gaudiran el temps que passin rentant els plats.

 

A mes, comprovar els productes bàsics a Airbnb és important. D’altra manera, la família hauria de comprar sabó per rentar plats, tovalloles de cuina...És millor que es sentin tan còmodes com puguin i proporcionar els subministres bàsics és part de la seva comoditat.

 

Tenir una rentadora també es pot necessitar ja que les famílies nombroses es solen quedar per uns quants dies.

 

• Adapta el teu llistat  

 

nadó jugant

 

A pares i mares els hi agrada tenir la certesa del que reserven, per la seguretat de les seves criatures i per estar assegurats que hi passaran un temps de qualitat.

 

També has de mostrar que les teves habitacions estan adaptades a les criatures amb algunes joguines o amb àrees específiques on poden jugar, al jardí per exemple.

 

Especificar alguns aspectes que són interessants per famílies a la llista també és important, ja que sabran que han identificat les seves necessitats.

Aprendre tot de los pis turístics en Barcelona

 • Presta atenció a les teves ressenyes

 

sagrada familia posta de sol

Com s’ha dit abans, pares i mares no volen sorpreses desagradables, així que tenir moltes estrelles i bones ressenyes és quelcom que s’ha de tenir.

 

Si tens comentaris que diuen que el teu apartament és brut o que és sorollós, les famílies hi passaran de llarg per evitar qualsevol risc.

 

Així que donar el millor servei genera automàticament bones ressenyes, que faran que famílies acudeixin al teu apartament. Aquest consell l’has d’afegir a tots els que hem donat abans i d’aquesta manera podràs tenir els teus hostes desitjats.

 

Si encara no l’has consultat, has de fer una ullada a aquest PDF que t’ajudarà a proporcionar totes les amenitats per atreure famílies.

 

Descarrega la llista

 

Temes: Apartament Turístic Barcelona

Angéline Guisset

Escrit per Angéline Guisset