Maximitzi els teus ingessos Airbnb ara mateix

03/09/2018 17:42:37 / per Clément Vallat

Why Owning A Good Property...

Estàs llogant el teu apartament a Airbnb i en vols obtenir el màxim benefici possible? Si és així, aquest article serà del teu interès ja que assenyalarem maneres senzilles però efectives d’incrementar la rendibilitat del teu apartament. Les primeres bones notícies és que Airbnb és possiblement el lloc adequat per llistar el teu lloguer turístic ja que divideix la comissió entre els amfitrions i hostes que només paguen un 3% del total de la reserva.

Maximitzi els teus ingessos Airbnb ara mateix

Calendari totalment reservat Vs Calendari reservat de manera eficient 

 

Calendari totalment reservat Vs Calendari reservat de manera eficient. El primer error és buscar un calendari totalment reservar per els propers tres o quatre mesos. Si el teu calendari està totalment reservat pels propers mesos això vol dir que els teus preus de venta no són suficientment alts.  

 

Les matemàtiques són senzilles és millor tenir un 80% de reserves a €140 la nit que estar reservats al  100% a €100 la nit:

 

Ocupació

Preu per nit

Resultats per mes

80%

€140

€3,360

100%

€100

 €3,000

 

Això significa que ja està be tenir un calendari que no estigui reservat al 100% sempre que el preu per nit sigui el correcte. I és encara millor si consideres que els costos de neteja i bugaderia decreixeran amb una menor quantitat de check-ins.

A més a més, la manera que els hostes fan servir Airbnb mostra que la majoria de reserves no es fan fins com a mínim 35 dies abans de la seva arribada. Un consell fàcil seria tenir preus més alts per els mesos que han de venir, i baixar-los mentre passa el temps.

 

Faci clic per aprendre tot de dominar Airbnb 

Estades mínimes

El cost total de l’estada d’un hoste al teu apartament turístic sempre serà el mateix, sense importar la durada de la seva estada al teu apartament. Per exemple, una família que es quedi una nit et costarà el mateix en amenitats, neteja, bugaderia i temps de fer el check-in i check-out que una família que es quedi una setmana.

Estades mínimes

Implementant una estada mínima pel teu lloguer turístic reduiràs els te rementaràs el teu benefici general. Evidentment no té molt sentit tenir els mateixos requeriments en termes d’estada mínima durant tot l’any. Això, com els preus s’ha d’adaptar a la temporalitat. us costos i inc

 

Estigues atent als esdeveniments especials

Totes les grans ciutats tenen esdeveniments especials que faran que els preus pugin per determinats períodes. Sigui la setmana de la moda a Paris o el Mobile World Congress a Barcelona, aquests esdeveniments crearan pics de demanda que necessiten ser traduïts en preus de lloguer majors per aprofitar-los al màxim.

Tingues en compte també ajustar les estades mínimes per aquells períodes. Com és possible que siguin els períodes més cars de l’any, millor que no et perdis l’oportunitat tenint forats al teu calendari. Implementa una estada mínima que duri tot l’esdeveniment per assegurar-te que cada nit està venuda.

 

Recorda que no tot és el preu

Si vols assegurar-te que creixin els teus ingressos a Airbnb, has de recordar que no tot és gestió d’ingressos. El que fa que l’hoste escolleixi entre un apartament i un altre són els preus i també les ressenyes. Si vols vendre el teu apartament al millor preu possible, has d’assegurar-te que tens les millors ressenyes possibles.

 

Recorda que no tot és el preu

Tenir l’estatus de Superhost a Airbnb o formar part del programa Airbnb Plus òbviament ajuden a establir credibilitat i donen la garantia d’un bon servei. D’aquesta manera, els usuaris d’Airbnb estaran disposats a pagar uns diners extra per llogar un apartament de 5 estrelles enlloc d’un que reculli queixes a la secció de ressenyes.

 

Com en qualsevol altre servei, un no ha d’oblidar que el preu de venta establirà les expectatives. Com més car sigui el servei, més esperarà el client en termes de qualitat. Tenint això en consideració, si vols maximitzar els teus beneficis has d’assegurar que també pots oferir el millor servei que puguis.

 

 

Fes clic aquí per descarregar la nostra llista i començar a implementar millors  estratègies de preus.

 

Temes: El seu apartament Airbnb

Clément Vallat

Escrit per Clément Vallat