9 passos senzills per sacar el màxim partit a les teves fotos de Airbnb

03/08/2019 13:01:55 / per Katharina Mühe publicat en Your airbnb apartment

0 Comentaris

Un quadre pinta mil paraules. Tots coneixem aquest famós dit i en molts casos s'ha demostrat que té raó. Quan pensi en les fotos dels apartaments ha de tenir-ho en compte! Per fer la vida una mica més fàcil per a vostè, hem preparat una guia útil que assegura que les seves fotos sempre estaran en el punt correcte!

llegir Més

¿Apartament turístic o Habitatge d'ús turístic?

27/07/2019 15:01:27 / per Pamela Maldonado publicat en Propietari i Gestor

0 Comentaris

 

En aquest article us explicarem la diferència entre els apartaments turístics, els habitatges d'ús turístic i el paper que juga la PEUAT en ambdues.
llegir Més

Com Crear un Perfil Unic a Airbnb

20/06/2019 10:00:00 / per Daisy Slater publicat en Your airbnb apartment

0 Comentaris


Tarifes per clic, eines de valor competitiu, fotos professionals, velocitat de resposta... tot pot esdevenir una mica aclaparant per crear un anunci d'Airbnb perquè tingui èxit i sigui únic.

llegir Més

9 passos senzills per a una bona comunicació amb els hostes

30/05/2019 10:00:00 / per Daisy Slater publicat en Gestor de pis turístics

0 Comentaris

La comunicació amb els hostes és vital, ja sigui durant el procés de reserva, el check-in o fins que l'hoste es va. Sense comunicació, moltes coses podrien sortir malament! És essencial mantenir bones relacions i tenir una comunicació efectiva amb els hostes perquè tot sigui el més fluid possible.

llegir Més

Converteix-te en un excel·lent propietari de lloguer de vacances en 6 senzills passos

26/05/2019 13:39:56 / per Clément Vallat publicat en Holiday Rental Barcelona

0 Comentaris

 

No hi ha una manera establerta per ser el propietari perfecte de lloguers vacacionals. Molts factors diferents poden afectar el que s'ha de fer pel seu apartament i poden haver circumstàncies fora del vostre control.

llegir Més

3 coses que cada propietari d'un lloguer de vacances reeixit fa

25/05/2019 11:51:13 / per Dimitar Petkov

0 Comentaris

 

Hi ha una gran diferència entre el que fem i com els clients ho aprecien. Potser el seu apartament té unes vistes increïbles amb una neteja impecable. Però si la comunicació amb vostè és deficient o si no se sent atès, la seva compra passa de ser el que podria haver estat una gran experiència a tan sols la compra d'un producte, en aquest cas, un apartament.

llegir Més

Per què posseir una bona propietat no et fa reeixit?

13/05/2019 17:51:11 / per Margaux Decru publicat en Gestor de pis turístics

0 Comentaris


No a l'estrès, sí a les reserves.

 

Voleu convertir-vos en administrador de propietats de lloguer de vacances? ¿Tenir una nova feina permanent va ser la raó per la qual va invertir en la propietat? No ho crec, oi?

llegir Més

Està fent aquestes 6 coses per treure el màxim profit del teu anunci Airbnb?

13/05/2019 16:04:54 / per Daisy Slater publicat en El seu apartament Airbnb

0 Comentaris

Tarifes per clic, eines de valor competitiu, fotos professionals, velocitat de resposta... tot pot esdevenir una mica aclaparant per crear un anunci d'Airbnb perquè tingui èxit i sigui únic.

llegir Més

Guia: Com trobar l'empresa de gestió de propietats perfecta a Barcelona

11/04/2019 12:40:57 / per Dimitar Petkov publicat en Gestor de pis turístics

0 Comentaris

 
Contractar l'empresa de gestió d’apartaments més adequada és algo crític i pot marcar la diferència entre una bona i una mala inversió. Una bona gestora pot ser més important que tenir una bona propietat. Si fa el treball correcte, us estalviarà molts mals de cap i us podria generar molts ingressos a llarg plaç.

llegir Més

5 avantatges de companyies de gestió de propietats que mai vas saber

03/01/2019 16:47:12 / per Morgane Bouquaheux publicat en Gestor de pis turístics

0 Comentaris

Tenir un apartament turístic a Barcelona és un honor considerant l’evolució del turisme en aquesta ciutat. Per guanyar temps potser hauràs de contactar amb una empresa de gestió. Una empresa de gestió, com indica el seu nom, gestiona el teu apartament turístic per tu. De totes maneres has d’anar amb cura, per que si bé totes les empreses proporcionen gairebé el mateix servei, algunes tan sols fan el servei mínim mentre que d’altres es desviuran, assegurant que tinguis una experiència excel·lent a tots els nivells.

llegir Més